Kako se privlaći energija novca ?

U današnjem materijalnom svijetu, bez obzira na to koliko svoje potrebe smanjujemo, novac je jedan od ključnih faktora. Zato treba naučiti kako privući novac i sačuvati ga.

Ne samo da nam je neophodan za zadovoljenje egzistencijalnih potreba nego nam omogućava i da kvalitetnije živimo. Novac je naša energija, stoga je razmjenjujte svjesno! Kada nešto kupujete, budite svjesni toga jer ćete tada više cjeniti svoj novac, bit ćete svjesni svojih stvarnih potreba i možda shvatiti da vam neke (dotad neizbježne) stavke u budžetu naprosto ne trebaju.

Usmjerite se na stvaranje prihoda. Budite zahvalni svim situacijama koje vam stvaraju prihode, čak i ako su mali. Budite zahvalni na svemu materijalnom i nematerijalnom što imate, jer zahvalnost kao životni stav uvijek donosi obilje.

Ne postavljajte odjednom prevelike ciljeve u vezi s novcem i materijalnim vrijednostima. Postavljajte ih u manjim koracima – onako kako se duhovno razvijate. U protivnom, nećete moći to realizirati, pa ćete doživeti neuspjeh. Obeshrabrit ćete se i idući put teže pokušati.

Ne ulazite u projekte ako nemate energije da ih dovršite jer time dodatno rasipate vlastitu energiju. Nastavljate je također gubiti i nakon što ste odustali od projekta.

Ne trošite vrijeme i energiju na izgradnju poslovne i financijske strukture ako prije toga niste stvorili kvalitetne energetske temelje, jer će bez njih sve strukture biti labilne. Strukture stvorene na kvalitetnim temeljima nakon nekog vremena postaju samoodržive, što znači da im ne treba vaša energiju da bi opstale.

Ostale članke iz rubrike pročitajte OVDJE.