Kako nabaviti uljeotporne i vodootporne rukavice ?

Potrebe korisnika usmjerile su tehnologiju da dizajnira uljeotporne i vodootporne rukavice koje su tanke, fleksibilne i udobne.

Kao takve, one su:
Ultra lagane rukavice – sintetički premaz otporan na tekućine preko laganog bešavnog pletiva za izvrsnu udobnost, taktilnu osjetljivost, prijanjanje i spretnost.

Prilagođena manžeta – prijanja uz zglob i zapešće pa ne umanjuje kontrolu pokreta prstima i omogućuje maksimalnu spretnost.

Završna obrada – površinski premaz koji stvara mikro točke koje sprečavaju klizanje, omogućuju kontrolirani i čvrsti zahvat u uljnom i vlažnom okruženju. Premaz se nanosi samo na području dlana kako bi se očuvala fleksibilnost uljeotporne i vodootporne rukavice.

Mogu biti u više varijanti:
1. potpuno premazane (vozački stil) vodonepropusnim i kemijski otpornim sintetičkim nitrilom te preko dlana i prstiju površinskim premazom od nitrilne mikropjene,
2. 3/4 površine premazano vodonepropusnim sintetičkim nitrilom te preko dlana i prstiju površinski premaz od nitrilne mikropjene,
3. preko dlana i prstiju vodonepropusni sintetički nitrilni premez te površinski premaz od nitrilne mikropjene,
4. rukavice sa termoizloacijom te u skladu s EU Standardom za hranu FDA (21 CFR 177), preko dlana i prstiju vodonepropusni sintetički nitrilni premez te površinski premaz od nitrilne mikropjene.

Cijeli Asortiman pogledajte OVDJE ili dodatno kontaktirajte na 091/296-5745 (kako@kako.com.hr)

Pročitajte i ostale naše članke iz rubrike.