Kako zaraditi na internetu ?

zaraditi na internetu

Imate li bilo kakav svoj biznis ili samo start-up ideju, možete zaraditi na internetu.
zaraditi na internetu

Dok razmišljate “kako zaraditi na internetu”, osvrnite se oko sebe i uključite sva svoja čuvstva. Da li ste ikada razmišljali zaštu su NIKE tenisice najprodavanije, a teleprodaja jedan od najjačih prodajnih kanala ? Svakom proizvodu ili usluzi bili su potrebni komunikacijski kanali koji su omogućavali ova 2 efekta za postizanje potpunog učinka.
Tako je za svijest o postojanju marke proizvoda najbolji bio TV, pa zatim RADIO i PRINT,BILLBOARDI,PANELI…
Dok je za direktni prodajni kontakt najučinkovitija bila teleprodaja te prodaja na mjestu promocije.
Da bi to sve dobili, trebalo je mjesečno izdvojiti minimalno više desetaka tisuća kuna.
Mnogi si to nisu mogli priuštiti.
No danas su se vremena promjenila! Klasični mediji umiru jer njihova komunikacija ne zadovoljava više uvjetima na tržištu. To sve zamjenjuje Community management sa svojim marketinškim aktivnostima na društvenim mrežama (Social Media Marketing) te postiže puno bolji efekt za višestruko manje mjesečne iznose.Upravo tu leži odgovor na ka pitanje “Kako zaraditi na internetu?”

Bit svega je uspješno nastupiti i oglasiti se na Facebooku, a to se u suštini odnosi na kvalitetno kreiranje i vođenje uspješne Google Ads kampanje. Digitalni marketing je nezamisliv bez Facebook oglasa i Google Ads kampanja. Ovo su dva najzastupljenija i najefikasnija oblika oglašavanja, a glavne prednosti su im mjerljivost i troškovna efikasnost.

Nastupom na Facebooku kupcima pružate informaciju o Vašim proizvodima i uslugama kroz dvosmjernu komunikaciju, a oglašavanjem na Facebooku ostvarujete povećanje prodaje prateći učinkovitost vaših oglasa u realnom vremenu.

Koristeći Google AdWords mjerljivo ćete povećati vašu prodaju, ispromovirati željene proizvode, povećati broj posjeta web stranici ili broj primljenih telefonskih poziva.

Za sva ostala pitanja, slobodno se javite ekipi iz markEthinka koja Vam stoji na raspolaganju sa svim konkretnim informacijama i prijedlozima suradnje. Isto tako pratite ih na njihovom #facebook blogu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.