Kako zaposlenici utječu na poduzeće ?

zaposlenici

Sretni zaposlenici – sretno poduzeće! To je definitivno neosporiva činjenica.
zaposlenici
Brinite o svojim zaposlenicima jer na današnjem brzorastućem, promjenama sklonom tržištu rada, koje karakterizira nedostatak kvalificirane radne snage i odlazak radnika u inozemstvo, briga o zadovoljstvu zaposlenika predstavlja jedan od ključnih preduvjeta uspješnog poslovanja.
Možete posjedovati najoriginalniju ideju i najmodernije alate potrebne za obavljanje određenog posla, ali zaposlenici su ti koji čine prevagu.

Ako nemate kvalitetnog, motiviranog zaposlenika koji je spreman uložiti dodatni trud u ostvarenje ciljeva kompanije, poslovanje stoji na klimavim nogama i moglo bi se urušiti poput kule od pijeska.
Uz taj domino efekt se može proširiti i na ostale dijelove poduzeća, pa čak i na sestrinska poduzeća.

Jedan od najzabavnijih i najzanimljivijih oblika brige o zaposlenicima je teambuilding izlet.
Rješenje se ponekad krije van granica  radne okoline, i pronalazi ga seu zajedničkim aktivnostima poznatim pod nazivom teambuilding. To je najjednostavniji način da se zaposlenici međusobno upoznaju uz opušteno okruženje, potpuno lišeno ikakvog formalnog plana i okvira. Dio poduzeća svake godine svoje zaposlenike vodi na druženja u prirodi, praćena finom hranom i zabavnim igrama koje služe povezivanju ljudi.

Ostale naše savjete pročitajte OVDJE.
Posjetite i naš KAKO WEBSHOP

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.