Kako postati uspješan

postati_uspješan
Postati uspješan, cilj je svakog čovjeka. To je normalna ljudska želja koja nastaje sazrijevanjem čovjeka.
postati uspješan
Postati uspješan, cilj je svakoga.

Želi li se postati uspješan, moramo naučiti štedjeti, odgoditi užitak, živjeti s manje no što nam je potrebno. To nas uče od mladih dana.
Jedna stara izreka kaže da je poduzetnik osoba koja odlučuje nekoliko godina živjeti onako kako rijetki žele, kako bi ostatak života mogao živjeti onako kako rijetki mogu.

Ako želite biti uspješni u privatnom poslu, morate skinuti masku. Maknuti tu vanjsku ljusku vaše osobnosti koju ste stvarali godinama. Odvažiti se da sa svojim korisnicima komunicirate svojim pravim licem.
Morate se usmjeriti na danas.
Vaša budućnost ovisi o aktivnostima koje radite danas. Prošlost je prošla, ne isplati se za njom žaliti, budućnost se još nije dogodila, a jedino što je stvarno je ono što imate upravo u ovom trenutku. Svakako planirajte svoju budućnost, no onda se disciplinirajte da svaki dan – baš svaki dan – napravite nešto što će vas dovesti korak bliže vašem cilju.

Odgodite užitak .

Ako na neko vrijeme odgodite male užitke, one sitnice koje vam donose malo zadovoljstvo kratkog vijeka, dobre su šanse da će se ti užici jednom spojiti i pretvoriti u nešto veliko i čudesno.

Prestanite tražiti odobravanje – Ne treba gledati što drugi govore ili misle o nama. Kada bismo znali koliko ti drugi ljudi malo vremena zapravo provode razmišljajući o nama, bili bismo uvrijeđeni – garantiram.

Postati uspješan, znači i utjecati na druge.

Naučite utjecati na druge – predstavite se tako da ih zaintrigirate, naučite prenijeti svoju misao tako da je druga osoba shvati i prihvati na pravi način.

Počnite se baviti nekim sportom ili bar povremeno nekim sportskim aktivnostima. Tenis, nogomet, košarka… ili bar planinarenje, pješaćenje, vožnja biciklom.

Zanimaju li vas ostali naši članci iz rubrike, pročitajte ih ovdje.

Posjetite i naš KAKO WEBSHOP

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.