O NAMA

Kako Webshop je online portal osmišljen kako bi korisnicima olakšao pronalazak alata i opreme za izvođenje radova na području
elektroenergetike, građevine, komunalnih radova i elektrike, . Uz to, predstavljeni će biti i popratni proizvodi koji se koriste u poslovne i privatne svrhe.

ODNOS S KUPCIMA

Kako Webshop je veleprodajni webshop na kojem su cijene proizvoda iskazane bez PDV-a (25%).

Fotografije i tehnički opis na stranici predstavljaju ponuđene proizvode, no Kako Webshop zadržava pravo njihove izmjene, kao i ažurirane izmjene cijena, kao posljedica mogućih  izmjena tipova proizvoda i dimenzija s obzirom na eventualnu promjenu tehnoloških postupaka od strane proizvođača i stanja na globalnom tržištu (zbog učestale promjene cijena energenata, sirovina i transporta).

Reklamacije uvažavamo isključivo u slučaju tehničke neispravnosti proizvod i/ili nedostatka pojedinih njegovih djelova koji ograničavaju njegovu funkciju.

Cijene proizvoda su iskazane bez PDV-a (25%) te su podložne eventualnoj korekciji 5-8 % prilikom izrade službeno definirane ponude ovisno o trenutnoj promjeni cijena sirovine na tržištu, količini proizvoda u ponudi te optimizaciji transportnih troškova koji kod nekih proizvoda imaju značajnu ulogu.

Prema zakonskoj obvezi, konverzija se vrši prema tečaju 1 € = 7,53450 kn te je ta cijenovna konverzija izražena za sve proizvode u koji su u prodaji. Svi proizvodi su novi, zapakirani, ne korišteni! Uz proizvode koji su navedeni u ponudi, moguća je dobava i ostalih njihovih varijanti i modela na poseban zahtjev kupca.

PRAVILA PRIVATNOSTI

U skladu s novom EU regulativom od 25.05.2018. godine, vezano za zaštitu osobnih podataka, Kako Webshop svoje poslovanje usklađuje s GDPR uredbom (General Data Protection Regulation).

Ovim putem vam jamčimo da vašu e-mail adresu, ukoliko se ona nalazi u našoj bazi, nećemo koristiti u druge svrhe. U slučaju da želite ostati primatelj našeg newslettera, ne morate poduzeti nikakvu akciju po primitku ovog emaila. Ukoliko se želite odjaviti s liste primatelja, možete se odjaviti ovdje (kako@kako.com.hr).

Svi podaci koje koristimo su zaštićeni po najvišim standardima zaštite osobnih podataka i iste ne dijelimo, osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema vama. Primjerice, s dostavnom službom (HP, HP express, Paket24, DPD, Gebruederweiss, Lagermax, Intereuropa…) dijelimo vaše naznačeno ime/naziv poduzeća, adresu dostave i broj telefona, kako bismo mogli isporučiti vašu narudžbu.

U slučaju potrebe za detaljnijim informacijama i tehničkim karakteristikama za pojedine proizvode, preporučujemo da se javite neki od kontakata: kako@kako.com.hr i/ili 091/296-5745.