Kako uljepšati kosu?

Uljepšati kosu u ovo epidemiološko doba mnogima je postala znastvena fantastika. Donedavno su saloni bili zatvoreni pa su mnogi posezali za čuvenom taktikom “sam svoj majstor”.

U ponudi internetskih prostranstava su mnogi preparati, aparati i ostala pomagala no poneki su zasigurno postali nezaobilazni poput pegli za kosu, uvijača i slično…

Uvijač za figar kovrče zasigurno će vam pomoći pri oblikovanju i dizajnu vlastite frizure. Npr. keramički trostruki uvijač brzo kreira bogate uvojke zahvaljujući specijalno dizajniranim grijačim pločicama. On se brzo zagrijava i održava stalnu temperaturu te pri tome ne stvara statički elektricitet zahvaljujući keramičkim pločicama koje također čuvaju kosu od pucanja.

Uz to, naš savjet je i kvalitetna pegla za kosu. 3u1 profesionalni aparat pegla za kosu, uvijač te ima funkciju kreiranja valova. Styler za kosu – jedan je aparat za raznovrsne frizure (ravne, kovrčave, valovite) te za sve tipove kose. Za zaštitu brine keramički premaz koji istovremeno pruža glatkoću i mekoću.


Ovo su neka od pomagala s kojima ćete zasigurno biti zadovoljni. Ostalo iz ponude gadgeta možete vidjeti OVDJE.

Preporučamo da proučite cijelu našu rubriku GADGDETI I OPREMA.