Kako stres uništava radnu svakodnevicu ?

stres

Stres je jedan od najvećih problema današnjice. Turbulenta poslovna okolina jednostavno ga nameće kao normalnu pojavu i time ugrožava brojne živote.

stres

Stres i njegove nuspojave predstavljaju jedan od najvećih problema suvremenih poslovnih ljudi. Kao takav utječe na zdravlje i produktivnost, a u konačnici i na cjelokupne rezultate tvrtke. Različiti su uzroci nastanka stresa na radnom mjestu, ali su posljedice stresa zajedničke, a to su bolest, nezadovoljstvo i gubitak vremena. Nastanak stresa u radnom okruženju usko je povezan s konfliktima kojima ste izloženi, ali i samim procesom upravljanja vremenom. Osobe pod stresom teško mogu izbjegavati konflikte i racionalno upravljati svojim vremenom, što ih dovodi u začarani krug stresa, konflikata i kroničnog nedostatka vremena.

No, da ne bude sve tako sivo, postoje razrađene tehnike rješavanja stresa i pretvaranja stresa u pozitivnu i produktivnu energiju. Ključ svega je pravilno i pravovremeno prepoznati hitno i bitno te efikasno i učinkovito organizirati svoje vrijeme. Isto tako, bitno je predvidjeti moguće konflikte na radnom mjestu te ih uspješno nastojati rješavati, ako je to moguće.
Briga za sebe i za Vaše zaposlenike je ključ uspjeha.

Ne dozvolite da Vas stres i konflikti zaustave na putu ostvarenja zacrtanih ciljeva.

Ostalo iz kategorije možete pročitati OVDJE.

Posjetite i naš novi WEBSHOP s tehničkim proizvodima…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.