Kako pokrenuti svoj biznis

biznis

Još uvijek razmišljate da li pokrenuti svoj biznis ?

biznis
Kako pokrenuti svoj biznis

 

Imate želju, volju, znanje, iskustvono još uvijek se stojite na mjestu. Pitate da li je sada trenutak pokrenete svoj biznis ?
Zar je prirodno ne raditi ono što  želimo jer netko ima očekivanja od nas?

Uvijek su Vam govorili kako si trebate naći siguran posao, imati sigurnu plaću i čekati (ne)sigurnu penziju. Ta vremena su prošla. Pitanje šta će i biti u budućnosti od penzije. Zato stavite stvari u svoje ruke. Vaša budućnost ovisi o Vama samima.

Zar je prirodno ne iskušati ono što želimo jer smo premladi ili prestari, jer nam okolina sugerira drugačije ?  Nije prirodno!
Nametnuto nam je, negdje u odrastanju kako smo pokupili i druge programe, pokupili smo i taj.  Okolina je jednostavno takva.

Ona je ograničavajuća, ali vi ne morate biti! i ako živite u takvoj vjerujte da nećete uspjeti. Svaki puta kada pokušate nešto novo ako slušate ljude kojima ste okruženi nećete učiniti ništa. Ostat ćete na mjestu i tapkati u praznome.

biznis
Kako pokrenuti svoj biznis

Živjet ćete upravo ovakav život kakav živite i sada. Ako ste u njemu sretni, odlično.

Ali ako niste, usudite se započeti svoj biznis jer to možete učiniti samo vi. Nemojte čekati da to napravi netko umjesto vas jer nikada neće.

Nitko drugi ne može nešto započeti umjesto vas, jer SAMO Vi znate što vas čini sretnim i što je za vas najbolje.

I dok god oklijevate, znajte da je netko već krenuo. Sve velike i ma le priče s krenule jer je netko imao hrabrosti pokrenuti svoj biznis npr. Dell, Aplle

Ukoliko imate neku svoju priču ili pitanje, slobodno nam se javite na kako@kako.com.hr , a še ostale članke pročitajte ovdje.

Posjetite i naš KAKO WEBSHOP

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.