Kako masaža opušta tijelo?

Nakon napornog radnog dana opustiti tijelo jedna je od neizbježnih aktivnosti. Wellness s teretanom, saunom, jacuzzijem i bazenom, definitivno je izvrsna kobinacija. To bi si svatko trebao priuštiti nakon posla bar u trajanju 1h. Uz to što je idealna kombinacija za opuštanje, obnovit će vaše tijelo i ponovo ga pripremiti za novi radni dan. No, neizaobilazne su i masaže.
Masaža za opuštanje tijela ili njegovih pojedinih dijelova definitivno je “must have” pojam današnjice. Bila masaža kompletna ili parcijalna, super pomaže za opuštanje i preporučuje se više puta tjedno. One prosječno koštaju od 100,00 do 300,00 kn ovisno o odabranoj masaži i osobi koja ju radi.

Za sve one kojima masaža nije toliko pristupačno , što lokacijski, što cjenovno, predstavljamo odličan shiatsu uređaj za masažu. Koristeći dizajn rotirajučih rolera kako bi promovirao bolju cirkulaciju na upaljenom, napetom, bolnom mjestu, ovaj uređaj je nezaobilazni pojam za relaksiranje i opuštanje grčeva kao i napetosti u mišićima. Naime, rotirajući roleri zajedno sa grijaćim elementima pružaju udobnost i relaksaciju čime vas puni energijom za vaše dnevne sedmodvevne aktivnosti kako biste radili ono sto volite bez nelagoda i grčeva.

Ovaj shiatsu uređaj za masažu učinit će vaš dom, automobil, ured i ostale prostore puno udobnijim i lagnodnijim.

Ostalo iz ponude gadgeta možete vidjeti OVDJE.

Preporučamo da proučite cijelu našu rubriku GADGDETI I OPREMA.