Kako izraditi web stranicu

izraditi web stranicu

Kako izraditi web stranicu pitanje je koje si mnogi postavljaju prilikom pokretanja ili proširenja svog poslovanja.

izraditi web stranicu
kako besplatno izraditi web stranicu
Web stranica je jedan od ključnih alata pomoću kojeg po povećava svijest o Vašem proizvodu ili usluzi. Zato je bitno izraditi web stranicu koja će biti kvalitetna i funkcionalna.

Prvo i osnovno, morate osmisliti ime te zakupiti domenu i prostor na serveru. To možete kod jednog od poslužitelja kao npr. Infonet.

Nakon toga, dobit ćete pristupne podatke. Tek tada možete krenuti osmišljavati izgled i funkcionalnosti web stranice.
Na internetu postoji nekoliko besplatnih servisa koji nude besplatne predloške stranica tj. template poput WordPressa ili Joomle.
S druge strane posteje i predlošci, poput Wix.com za koje ne trebate imati niti prostor na serveru niti domenu. Znači uz Wix nemate nikakvih troškova.

Kada odaberete koji ćete koristiti predložak za izraditi web stranicu, tada kreće osmišljavanje dizajna i funkcionalnosti.

Najbitnije da krenete od sebe.
Razmislite što je najvažnije da predstavite korisniku! Zatim zamislite sebe da surfate konkurentskim stranicama. Što bi prvo htjeli vidjeti? Što vas iritira? Što vam se sviđa?
To će vam sve poslužiti u izgradnji svoje stranice.

Nakon toga, bitno je da napravite kvalitetne fotografije te tekstualni dio koji će vas predstavljati. U dio vezan za kontak stavit ćete soje podatke te svakako spojiti Google map tj. locator te social plugin. Social plugin je dio koji vašu stranicu povezuje s vašim kanalima društvenih mreža. Tu svakako trebate imati: Facebook fan stranicu, Instagram profil, Pinterest, Twitter te Google+.

Nakon toga slijedi punjenje stranice ostalim podacima te promocija na društvenim mrežama.
Ono što je još važno, to je da dobro podesite SEM tj. SEO ključne riječi. Na taj način ćete izbiti visoko na Google-ovoj tražilici.

Ako imate kakvih dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.