Kako glazba utječe na smanjenje stresa ?

glazba_2
Glazba je zvonka radost. Umjetnost koja ne samo da opušta već i pomaže u uklanjanu stresa prouzrokovanog užurbanom svakodnevicom.
glazba
Glazba je tonska umjetnost koja sa svoje četiri karakteristike djeluje na naše osjećaje.

Prema definiciji, glazba je tonska umjetnost koja zvukom djeluje na naše osjećaje. Na nama je samo da odaberemo glazbalo i uživamo u njegovim mogućnostima. U ovoj objavi odlučili smo predstaviti ideju kako bi Vam glazba uljepšala svaki mogući trenutak.

Predstavljamo čuveni prodajni centar – MusicMAX za koji su mnogi već čuli.  U svojoj ponudi imaju širok i dubok asortiman kvalitetnih instrumenata poput gitara, bubnjeva, različitih instrumenata s tipkama te gudače i puhače. Uz web prodaju, prodavaonica im se nalazi u sklopu  King Cross centra na Jankomiru.

Bili vrsni glazbenici ili ne, nikada nije kasno da počnete uživati u čarima koju pruža glazba.

U nastavku predstavljamo jedan od proizvoda iz MusicMAX-a: digitalni pianino Casio Privia PX 760. Njega također možete isprobati u prodavaonici MusicMAX u King Crossu. Instrument je zaista izvrstan. Svojim mogućnosti zadovoljava i najzahtjevnije pijaniste.  Prednost je što svojima dimenzijama (135/30/84 cm) stane i u manje prostore te je tako dostupna većoj populaciji ciljne publike. Težina tipka i kvaliteta zvuka je zaista na visokoj razini, tek u cost-benefit relaciji definitivno pun pogodak!
Jedini nedostatak jest što je ovaj model mogao imati malo jače zvučnike. No ako uzmemo u obzir da se može priključiti na slušalice ili eksterne komponente, to je gotovo zanemarivo.

Naše ostale članke iz rubrike, pogledajte ovdje.

Posjetite i naš KAKO WEBSHOP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.